Az én történetem

Szabó Ágnes vagyok, integrál tanácsadó.

Siker, öröm, változás. Hogy mit jelentenek nekünk ezek a szavak, milyen jelentéstartalommal és érzésekkel párosulnak bennünk, az minden emberben más és más. Emlékszel még, hogy mit jelentett neked a szabadság tíz évvel ezelőtt? És mi jelenti neked a szabadságot most, mikor ezeket a sorokat olvasod? Életünk folyamatos változás, és saját gondolkodásunk, életmódunk és kapcsolataink velünk együtt változnak.

Az elmúlt években saját életem is tele volt változásokkal. Az egyetem elvégzése után előbb egy gyerektáborban dolgoztam az Egyesület Államokban, majd egy nemzetközi önkéntes programban vettem részt Liechtensteinben. Ezt követően visszatértem Magyarországra és a fővárosban kezdtem dolgozni különböző multinacionális vállalatoknál. Pár hónap alatt két kontinens, három ország, négy munkahely és jó néhány, otthonnak nevezett hely váltotta egymást az életemben, míg végül 2016-ban rátaláltam az Integrál Akadémiára.

Az integrál szemlélet a test-elme-lélek-szellem egységét hirdeti, az integrál pszichológia pedig magába foglalja a Kelet és Nyugat, a pszichológia és a spiritualitás számos irányzatát. A 3 éves képzés során az elméleti ismeretek mellett csoportos önismereti, valamint szupervízióval kísért terápiás kommunikáció gyakorlatokon is részt vettünk. Önmagam mélyebb megismerésében a családállítás, pszichodráma és bodywork csoportokon, valamint az Integrál Életmód Táboron túl egyéni tanácsadás és coaching is segített, így magam is tapasztaltam a segítő beszélgetések és a különböző önismereti módszerek hatását.

Szeretnél változtatni?

Iratkozz fel néhány ingyenes tippért! Értesülj elsőként az akciókról!

Webdesign: Rácz Hajnalka